Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@01:24:31 GMT

۳۴ نفر بر اثر غرق شدگی در اصفهان جان باختند

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۲۸۸۷

۳۴ نفر بر اثر غرق شدگی در اصفهان جان باختند

منصور شیشه فروش روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۷۰ مورد حادثه در منابع آبی، رودخانه ها، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، کانال‌های انتقال آب و مخازن سدها رخ داده که ۳۶ نفر نجات یافته و  ۳۴ نفر غرق شده اند.

وی با اشاره به ۲ مورد حادثه غرق شدگی در استان اصفهان در ۲ روز گذشته اظهار داشت: سه نفر بر اثر وقوع ۲ حادثه غرق شدگی در استخر ذخیره آب کشاورزی و محل ذخیره طبیعی آب در ۲ روز گذشته در  شهرستان شهرضا غرق شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نسبت به شنا کردن در استخرها و کانال‌های انتقال آب کشاورزی، دریاچه سدها ورودخانه های جاری بعلت خطر پذیری، ناپایداری بستر، جریان‌های گردابی، دمای پایین آب، شیب زیاد ولغزندگی دیواره کانال‌ها و استخرهای کشاورزی  هشدار داد و گفت: نصب تابلو، ایجاد فنس اطراف استخرهای کشاورزی، استقرار عوامل گشت و نظارت توسط جهاد کشاورزی، آب منطقه ای وشهرداری‌ها و هشدار به گردشگران ضرورت دارد.

وی اضافه کرد: رودخانه زاینده‌رود در مناطق باغ‌بهادران و چادگان، رودخانه‌های سمیرم و فریدون‌شهر و سدهای مخزنی خمیران در تیران و کرون،  باغکل در خوانسار، قره‌قاچ و حنا در سمیرم و کوچری در گلپایگان مستعد حوادث غرقی هستند که همزمان با گرمای هوا و افزایش دما میل افراد به شنا زیاد می‌شود و به دلیل ایمن نبودن منابع آبی افراد غرق می‌شوند.

شیشه فروش با بیان اینکه کانال‌های آبی منشعب از رودخانه‌ها به دلیل حالت ذوزنقه‌ای برای شنا مناسب نیست، خاطرنشان کرد: استخرهای ذخیره آب کشاورزی نیز محل مناسبی برای شنا نیست زیرا سطح آن لغزنده و دارای شیب است.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل برای پیشگیری و کنترل غرق‌شدگی در منابع آب به دستگاه‌ها ابلاغ شده و در این زمینه برنامه‌ریزی شده است، بیان کرد: اطلاع‌رسانی عمومی از ایمن نبودن منابع آبی، رودخانه‌ها و استخرهای کشاورزی برای شنا و همکاری دستگاه‌های اجرایی برای آموزش‌ها و ایمن‌سازی استخرهای ذخیره آب کشاورزی به جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: کلیه استخرهای پرورش ماهی و کشاورزی موظف به فنس‌کشی هستند و جهاد کشاورزی باید بر این استخرها نظارت کند و تابلوهای شنا ممنوع را نصب کند و طناب‌های نجات در طول و عرض و نردبان فلزی در استخرها نصب شود.

وی با اشاره به اینکه آب منطقه‌ای موظف به نصب تابلوهای شنا ممنوع در منابع آبی، سدها و رودخانه هاست، ادامه داد: تیم‌های گشت و بازرسی آب منطقه‌ای موظف به حضور در مسیر رودخانه‌ها، کانال‌ها و مخزن سدها هستند.

شیشه‌فروش با بیان اینکه شرکت آب منطقه‌ای اصفهان موظف به نرده‌گذاری‌ در اطراف این سدهاست، بیان کرد: گشت آب منطقه‌ای به ویژه در روزهای تعطیل باید به صورت موتوری و قایقی حضور داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: ضرورت فعال بودن تیم‌های غواصی در روزهای تعطیل و استقرار گروه‌های نجات مجهز به قایق نجات در اطراف رودخانه‌ها به شهرداری‌ها اعلام شده است.

برچسب‌ها مدیریت بحران اصفهان غرق شدگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیریت بحران اصفهان غرق شدگی مدیریت بحران اصفهان غرق شدگی ذخیره آب کشاورزی مدیریت بحران آب منطقه ای رودخانه ها منابع آبی غرق شدگی کانال ها منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سبزه زاری، مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، از اوایل روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ سامانه بارشی در استان فعال می‌شود و تا روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد.

وی مخاطره‌های این سامانه بارشی را رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد‌های متوسط تا نسبتاشدید و تندباد‌های لحظه‌ای و احتمال ریزش تگرگ عنوان کرد و افزود: اغلب مناطق استان به ویژه مناطق جنوبی و مرتفع شمالی و شرقی تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت.

سبزه زاری با بیان اینکه روز سه شنبه نیمه شرقی استان به ویژه ارتفاعات تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرند، ادامه داد: احتمال لغزندگی جاده ها، احتمال آبگرفتگی محدود معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله؛ بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و احتمال شکستن درختان کهنسال، احتمال تاخیر در پرواز و احتمال خسارت به محصولات و ماشین آلات کشاورزی وجود دارد.

مدیر کل هواشناسی خوزستان بر خودداری از عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه ها، احتیاط هنگام عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیلها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، جابجایی عشایر تاکید کرد.

وی گفت: دستگاه‌های اجرایی و امدادی باید آمادگی لازم داشته باشند و پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانال‌ها و آبرو‌ها انجام و از پارک خودرو‌ها در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره شود، همچنین محصولات کشاورزی به انبار‌های استاندارد انتقال داده شوند.

دیگر خبرها

  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • فوت یک دختربچه درپی غرق شدگی در کانال آب تیران
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • غرق شدگی ۵ نفر در شهرستان‌های فارس
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • احداث باغ در پایاب چاه‌های قزوین، ممنوع
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند